室内やベランダの小さなスペースを利用した野菜作りを学べる講座がスタート。
講師は、社会起業家でオーガニック・ガーデナーのジョン・ムーア氏。
キッチンから出た野菜くずなどを再利用して栄養たっぷりの土をつくったりコンパニオンプランツ(一緒に育てるとより健康に育つ植物の組み合わせ)を学んだり、ペットボトルで大根を育ててみたり・・・
従来の野菜作りのイメージを覆す、発見の多い講座です。
スペースがないからと野菜作りを諦めている方や、
ご自身で安心できる野菜を食べたい方へ
オーガニックな暮らしを始めてみませんか?
The course, in which you can learn how to cultivate vegetables using the
small space in the house or balcony, start. The instructor is a social
entrepreneur Mr John Moore, an organic gardener.
In the course, you will learn how to make the nutritious dirt by recycling
garbage from your kitchen, how to
combine different plants that support each other to grow healthy, as well as
how to grow a daikon in a pet bottle…..
It will be a course full of discovery, which overturns the fixed image of
growing vegetables.